• Je bent hier:

Het aanvragen van een dakkapel vergunning

Een dakkapel vergunning is voor veel woningeigenaren een reden om geen dakkapel te plaatsen. Bewoners zijn vaak bang dat ze de vergunning niet rond gaan krijgen of dat het papierwerk een hoop gedoe oplevert. De laatste jaren is hier verandering in gekomen binnen diverse gemeentes. Afhankelijk van het soort dakkapel dat u gaat plaatsen heeft u misschien helemaal geen vergunning meer nodig. Wij helpen u graag om te kijken naar de mogelijkheden om binnen uw gemeente een dakkapel zonder vergunning te plaatsen.

Dakkapel vergunning aanvragen

Blijkt achteraf dat u toch verplicht bent om een vergunning aan te vragen? Wij kunnen u uiteraard adviseren over het papierwerk bij uw gemeente. Vaak gaat het om een relatief eenvoudige procedure waarbij u vaak binnen een paar weken al akkoord krijgt. De kosten zijn gering en wij kunnen met onze planning rekening houden met uw vergunningsaanvraag. Uw nieuwe dakkapel wordt tenslotte in onze eigen fabriek gebouwd zodat wij altijd een vinger aan de pols kunnen houden.

Dakkapel vergunning vrijwel altijd akkoord

Tenzij u echt hele extreme dingen gaat bouwen of een dakkapel op een monumentaal pand is de kans groot dat uw vergunning in orde gemaakt wordt. Vaak kunt u aan de voorzijde van uw woning zonder problemen een dakkapel plaatsen en heeft u niet eens een vergunning nodig. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes uitgezocht wordt en dat uw vergunning een definitief akkoord krijgt. Zo loopt u geen enkel risico bij het plaatsen van uw nieuwe dakkapel door StarKozijn Uithoorn!  

Alle blog berichten