• Je bent hier:

Politiekeurmerk sloten, wat houdt het precies in?

Politiekeurmerk sloten

Politiekeurmerk sloten is speciaal opgericht om woningeigenaren veiliger te laten wonen. Bewoners worden zo bewust van de mogelijkheden met verschillende sloten. Sloten met een politiekeurmerk zijn te herkennen aan het SKG logo. Naast het logo staan een aantal sterren aangegeven die laten zien hoe goed uw woning beschermd is tegen inbraak. Hoe meer sterren, hoe beter u beveiligt bent. Star Kozijnen zorgt ervoor dat u altijd politiekeurmerk sloten geleverd krijgt bij uw nieuwe kozijnen. U weet zo zeker dat uw woning veilig is tegen inbraken.

Certificaat veilig wonen aanvragen met politiekeurmerk sloten.

Met uw nieuwe kozijnen heeft u eventueel de mogelijkheid om een certificaat veilig wonen aan te vragen. Uiteraard heeft u dan niet alleen een politiekeurmerk sloten nodig op uw nieuwe kozijnen, maar ook op uw andere ramen en deuren. Daarnaast zijn er nog meer eisen waar u aan moet voldoen zoals een paar nieuwe rookmelders op iedere verdieping. Als u voldoet aan alle eisen dan kunt u een certificaat veilig wonen aanvragen. U kunt hiermee eventueel korting krijgen op uw inboedelverzekering.

Politiekeurmerk sloten geeft een veilig gevoel.

Politiekeurmerk sloten helpt u niet alleen om een voordeeltje te pakken op uw verzekering. U krijgt er ook een veilig gevoel van. Als inbrekers bij uw woning een stuk langer bezig zijn vergeleken met andere woningen dan is de kans groot dat ze uw woning overslaan. Laat u dus goed informeren over degelijk hang en sluitwerk met een SKG keurmerk. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden voor nieuw hang en sluitwerk op uw kunststof kozijnen of deuren. 

Alle blog berichten