• Je bent hier:

Veluxdakraam, dé ideale oplossing voor natuurlijk daglicht

Veluxdakraam is de ideale oplossing om natuurlijk daglicht in huis te halen. Heeft u op dit moment te weinig daglicht op zolder of op een slaapkamer? Met een dakraam creëert u zeer eenvoudig een nieuw dakraam zonder poespas. Al jarenlang staat het merk bekend als één van de beste merken op het gebied van dakramen. Een dakraam van Velux gaat al snel tientallen jaren mee en staat bekend om de uitstekende garantieperiode. Velux heeft verschillende daglichtsystemen om uw woning optisch groter en lichter te maken!

Kunststof Veluxdakraam als oplossing in vochtige ruimtes!

Naast een dakraam van hout kan u ook kiezen voor kunststof. Het grote voordeel van kunststof is dat het relatief onderhoudsarm is. U hoeft er alleen maar een doekje overheen te halen en u bent klaar. Nog een groot voordeel is dat het dakraam bestand is tegen vocht. Als u een dakraam plaatst in een badkamer dan gaat deze op ten duur rotten en slijten door het hoge vochtpercentage. Met een dakraam van kunststof hebt u hier helemaal geen last meer van. Een Veluxdakraam is gelukkig verkrijgbaar in kunststof en dus een ideale oplossing voor in vochtige ruimtes!

Ontdek de verschillende standen bij een Veluxdakraam!

Uniek bij Velux zijn de diverse standen. Zo hebt u de schoonmaakstand waarmee u een dakraam 180 graden kan laten draaien. U kan zo eenvoudig de buitenkant schoonmaken. Maar er is ook nog eens de ventilatie stand! Handig als u een ruimte wilt luchten zonder het raam helemaal open te zetten! Deze handige extra’s vindt u vooral bij een gerenommeerd merk als Velux!  

Alle blog berichten