VKG Keurmerk

VKG Keurmerk logoDe kozijnen van StarKozijn Uithoorn zijn voorzien van een VKG keurmerk. Dit keurmerk staat natuurlijk voor de kwaliteit die geleverd wordt, maar het keurmerk staat voor nog veel meer dan alleen de kwaliteit! Het is dan ook aan te raden om alleen kunststof kozijnen aan te schaffen bij bedrijven met een keurmerk. Deze bedrijven worden namelijk regelmatig door de vereniging getest op hun kwaliteit. U weet zo zeker dat u kunststof kozijnen aanschaft waar u nog jaren van kunt genieten.

De voordelen van kozijnen met een VKG keurmerk

Als u kiest voor kozijnen met een VKG keurmerk dan kunt u er vanuit gaan dat u energiebesparende kozijnen in huis haalt. Daarnaast kunt u erop aan dat u echt een stukje kwaliteit in huis haalt waarbij geen verkleuringen plaatsvinden of een vermindering van de kwaliteit. Onafhankelijke keurmeesters controleren namelijk regelmatig de productielijnen of alles nog steeds voldoet aan het keurmerk. Als een bedrijf niet meer voldoet dan mag er geen keurmerk meer gedragen worden.

Waarborgfonds voor financiële zekerheid.

U wilt natuurlijk niet een bedrag aanbetalen en vervolgens het bedrijf failliet zien gaan. Alle bedrijven die aangesloten zijn bij het VKG zijn lid van het waarborgfonds. Dit betekent dat u maar maximaal 30% hoeft aan te betalen. Komt een leverancier vervolgens zijn verplichtingen niet na? Dan zorgt het VKG keurmerk ervoor dat de opdracht wordt overgenomen door een andere kozijnen specialist met het keurmerk. U schaft bij ons zo altijd met zekerheid een paar nieuwe kunststof kozijnen aan.

Alle blog berichten