Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk is belangrijk om inbrekers buiten de deur te houden. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er een inbraak plaatsvindt in uw woning. Maar als u er alles aan doet om dit zoveel mogelijk te voorkomen dan is er een kans dat een inbreker een andere woning opzoekt. Starkozijn monteert dan ook op alle kozijnen en deuren met degelijk hang en sluitwerk. We werken hiervoor samen met het bekende merk Roto. Als u kiest voor sluitwerk van Roto dan krijgt u gegarandeerd 10 jaar garantie. U weet zo zeker dat het goed zit en dat u later altijd nog met vragen bij ons terecht kunt.

Inbraakwerend hang en sluitwerk op kunststof kozijnen en deuren.

Bij kunststof kozijnen en deuren wordt er vaak gedacht aan inbraakgevoelig materiaal. De laatste jaren is kunststof enorm ontwikkeld en is het absoluut niet meer inbraakgevoelig. Het is natuurlijk wel afhankelijk van het hang en sluitwerk dat u op uw kozijnen gaat hangen. Roto is al jaren een marktleider in het ontwikkelen van professioneel sluitwerk. Kunststof kozijnen is ook nog eens een specialiteit van Roto. Ze weten precies wat ze moeten doen om kunststof optimaal te beveiligen tegen inbrekers!

Hang en sluitwerk in een uitstekende conditie.

Als u kiest voor kunststof kozijnen met een kiepstand dan is het belangrijk dat het hang en sluitwerk gewoon goed in elkaar zit. Uw raam blijft dan gewoon soepel open en dicht gaan. U moet er namelijk rekening mee houden dat het raam al snel een aardig gewicht heeft. Roto is speciaal ontwikkeld om dit allemaal soepel te laten verlopen zelfs na een aantal jaren!

Al onze producten

Maak een afspraak