Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapelKunststof dakkapel voorkomt een dure verhuizing en zorgt er direct voor dat u meer woonruimte kunt creëren in uw huidige woning. U kunt zo blijven wonen in een prettige woonomgeving. Een dakkapel is absoluut een investering waar u een hoog rendement uithaalt. U creëert zo namelijk direct een extra slaapkamer of u tovert een zolder om tot twee grote slaapkamers. Naast extra woonruimte zorgt een dakkapel al snel voor meerwaarde voor uw woning. Zo verdient u uw investering dubbel en dwars terug!

De voordelen van een kunststof dakkapel plaatsen.

Vroeger werden dakkapellen vaak van trespa of hout gemaakt. Vandaag de dag kiezen we steeds vaker voor kunststof. Niemand heeft namelijk zin om het dak op te gaan om een dakkapel regelmatig een schilderbeurt te geven. Met een kunststof dakkapel heeft u vrijwel geen onderhoud. Uiteraard bestaat uw nieuwe dakkapel wel uit een houten frame, maar deze wordt volledig bekleed met kunststof zodat uw nieuwe uitbouw onderhoudsarm is!

Renoveer uw huidige dakkapel met kunststof!

Heeft u geen zin meer om te schilderen? Of begint het hout nu echt slecht te worden? De levensduur van hout is helaas niet zolang als kunststof. Wij renoveren uw oude dakkapel binnen één dag met kunststof. Uw dakkapel ziet er weer uit als nieuw en kost slechts een fractie vergeleken met een compleet nieuwe dakkapel. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een kunststof dakkapel op basis van uw eigen huidige dakkapel. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. 

Al onze producten

Maak een afspraak