Kunststof dakraam

Een kunststof dakraam op zolder of bij een schuin dak zorgt direct voor extra daglicht in huis. U kunt in uw huidige woning ervoor kiezen om uw dakraam te vervangen voor een kunststof dakraam. Uiteraard kunt u met onze dakramen er ook voor kiezen om een extra raam bij te plaatsen. Met een extra raam kunt u genieten van extra veel zonlicht en lijkt uw woning ineens een stuk lichter. Het veelzijdige dakraam is in werkelijk iedere ruimte van uw woning te gebruiken! Wij kunnen eventueel uw huidige Velux dakraam vervangen voor onze kunststof oplossing.

Kunststof dakraam als onderhoudsvriendelijke oplossing

Een dakraam is vaak lastig bereikbaar en u wilt geen steiger bouwen om even de ramen te zemen of het kozijn te schilderen. Als u kiest voor kunststof dan kunt u zorgeloos genieten van extra zonlicht. Het dakraam heeft namelijk geen onderhoud nodig zoals een regelmatige schilderbeurt. Daarnaast draait het raam heel eenvoudig naar binnen toe zodat u de ramen van binnenuit kunt zemen. Het enige onderhoud dat van u verwacht wordt is het afnemen van het dakraam met een vochtige doek! U bespaart zo jaarlijks flink wat tijd en geld voor een nieuwe schilderbeurt.

Isoleer uw woning met een kunststof dakraam

Wilt u flink wat geld besparen op uw stookkosten? Vervang uw huidige dakraam voor een kunststof exemplaar. Onze ramen worden in onze eigen fabriek gebouwd waardoor we kunnen zorgen voor de optimale isolatie. Onze ramen zijn ook nog eens voorzien van HR++ beglazing. U kunt zo tientallen euro’s besparen door te kiezen voor een kunststof dakraam inclusief dubbelglas. 

Al onze producten

Maak een afspraak