Kunststof deuren

Kunststof deurenKunststof deuren zijn bepalend voor de uitstraling van uw woning. Een deur valt namelijk direct op bij het eerste aanzicht. Het is dan ook belangrijk dat uw voordeur er perfect uitziet bij het eerste aanblik. U heeft bij Starkozijn alle ruimte om uw nieuwe deur uit te zoeken. Er zijn verschillende voor- en achterdeuren binnen ons assortiment beschikbaar om in uw woning te monteren. In onze showroom heeft u een overzicht van de verschillende soorten kunststof deuren die bij ons verkrijgbaar zijn.

Bespaar op de energiekosten met kunststof deuren.

Wilt u veel geld besparen op uw energiekosten? Een voordeur of achterdeur laat al snel veel energie verloren gaan door kieren in het kozijn. Vooral als een deur ouder aan het worden is kan hout u veel geld gaan kosten. Kunststof is natuurlijk een hele investering, maar het is wel de enige investering die u kan terugverdienen. Een nieuwe houtendeur levert u misschien een kleine besparing op. Als u kiest voor nieuwe kunststof deuren uit ons assortiment dan levert het u een gigantische besparing op.

Extra lange levensduur en vrijwel geen onderhoud!

Kunststof deuren zijn niet alleen een energiebewuste keuze, maar hebben ook nog eens een extra lange levensduur. Op jaarbasis bent u zo voordeliger uit met kunststof omdat hout op ten duur vergaat. Daarnaast hoeft u niet jaarlijks uw deur een nieuwe lik verf te geven. Kunststof heeft namelijk vrijwel geen onderhoud nodig! Het enige wat u hoeft te doen is even één keer per jaar uw deur schoonmaken met een vochtige doek. Bespaar zo veel tijd en geld met een kunststof deur.

Deurpanelen configurator 

Onze kunststof deuren brochures

Deuren uit eiegn fabriek

Al onze producten

Maak een afspraak