Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekledingKunststof gevelbekleding biedt een aantal voordelen ten op zichtte van houten gevelbekleding. Een kunststof gevel vergt weinig onderhoud, het kan niet rotten en is bestendig tegen extreme weersomstandigheden. Ook het reinigen is gemakkelijker. Het afgewerkte product is licht van gewicht en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Starkozijn werkt onder andere met de gevelbekleding van Keralit®, Deeplas en Trespa. 

Keralit® 

Keralit® is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat niet van hout te onderscheiden is. De gevel- en dakrandpanelen worden gemaakt van gerecyclede kunststoffen en zijn ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door rottingsprocessen. Keralit® blijft jarenlang sterk en fraai met weinig onderhoud, nooit meer verven dus.

Gratis kleurmonsters aanvragen

Deeplas

De onderhoudsvrije gevelbekleding van Deeplas wordt vaak toegepast bij dakkapellen en dakoverstekken bij zowel nieuwbouw als renovatie. De strakke vormgeving en het gladde oppervlak zorgen voor een fraaie uitstraling. 

Trespa

Voor een unieke uitstraling van uw kiest u voor Trespa. De Trespa gevelplaten zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kleurstabiel en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. De platen bestaan uit een massieve kunststof kern voorzien van 2 UV-bestendige toplagen en zijn spanningsvrij en zelfdragend. Trespa is verkrijgbaar in 9 gangbare kleuren. 

Al onze producten

Maak een afspraak