Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnenIn Nederland zijn kunststof kozijnen enorm populair. De reden hiervan is dat kunststof een hoogwaardig kwalitatief materiaal is en vele voordelen biedt. Kunststof is onderhoudsarm, water- en winddicht en gemakkelijk in gebruik. De kozijnen van Starkozijn zijn in vele maten, kleuren en stijlen verkrijgbaar, van elegant tot modern.

Kwaliteit van kunststof kozijnen

Dat de kwaliteit van onze kozijnen constant is, blijkt uit de bekroning van het productieproces met het ISO 9002 certificaat. De verschillende PVC profielen worden geproduceerd door Deceuninck. Naast de productie is ook de montage van belang, onze professionele monteurs zorgen voor een perfecte afwerking. De combinatie van de materiaalkeuze en onze montage staan garant voor een zeer lange levensduur van uw nieuwe kozijnen.

Eigenschappen

  • Optimale thermische isolatie, waardoor u flink bespaart op de energiekosten;
  • Dubbele dichtingen, geen tocht of lekkage mogelijk;
  • Goede geluidsisolatie van kozijnen zelf, los van de beglazing;
  • Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten;
  • Hoogwaardige kwaliteit en inbraakveilig.

Kunststof kozijnen tools

Om u meer duidelijkheid te geven over hoe uw kozijnen er uit kunnen komen te zien, hebben we voor u een kleursimulator. Daarnaast bespaart u energie wanneer u gebruik maakt van kunststof kozijnen. U kunt via de energiecalculator berekenen hoeveel energie u bespaart.

Kleursimulator Energiecalculator

Onze kunststof kozijnen brochures

Flex kunststof kozijn   Royal kunststof kozijn   Retro kunststof kozijnen

Al onze producten

Maak een afspraak