Kunststof ramen

Kunststof ramen worden bij Starkozijn Uithoorn binnen de eigen fabriek geproduceerd. Als producent hebben wij zo een duidelijk inzicht in de kwaliteit die wij kunnen aanbieden aan de klant. Zo voldoen onze kunststof ramen aan alle hoge eisen waaronder wind en waterdichtheid. Daarnaast zijn ze voorzien van het keurmerk ISO 9002 certificaat. Onze werkwijze en materiaalkeuze staat dan ook garant voor een zeer lange levensduur!

Kunststof ramen uit Nederland met VKG keurmerk.

De kunststof ramen van Starkozijn zijn echt Nederlands en worden in de eigen fabriek geproduceerd. De bouwwijze in ons eigen land is absoluut anders dan in andere landen om ons heen. Hierbij wordt er vaak niet volgens keurmerken en eisen gebouwd zoals bij onze ramen. Het is niet alleen belangrijk dat uw kozijnen er mooi uit zien, maar ook dat ze passen in het aanzicht van uw Nederlandse woning. Onze kozijnen worden dan ook gebouwd volgens alle veiligheidseisen en zijn voorzien van het VKG keurmerk.

Voorzien van de optimale thermische isolatie.

De thermische isolatie zorgt er o.a. voor dat u kan besparen op uw stookkosten met kunststof ramen. Wij zorgen ervoor dat de ramen voldoen aan alle eisen voor leefbaar wonen. Zo wordt er gewerkt met een dubbele dichting, waardoor er geen warmteverlies optreed. De kozijnen zijn wind en waterdicht en voorzien van vijf kamers met isolerende ruimtes. Daarnaast is er uiteraard een uitstekende geluidsisolatie mits er gekozen is voor dubbel glas. Mocht u nu nog versleten houten ramen hebben of nog enkelglas dan kan u flink wat geld besparen op uw stookkosten met onze ramen.  

Al onze producten

Maak een afspraak