Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui betrekt uw tuin direct bij uw woning. U kunt zo tijdens de wintermaanden blijven genieten van uw eigen tuin. Het nadeel van een schuifpui is dat energie al snel kan ontsnappen. Gelukkig is hier een handige oplossing voor en dat is een kunststof pui. Kunststof is veel beter geïsoleerd vergeleken met hout. U kunt zo de kou buiten de deur houden en toch tijdens de wintermaanden genieten van uw eigen tuin. Binnen ons assortiment is er werkelijk van alles mogelijk om uw woning te betrekken bij uw tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tweedelige schuifpui of een vierdelige schuifpui afhankelijk van de afmetingen en uw wensen.

Een kunststof schuifpui is volledig onderhoudsarm.

Een schuifpui staat natuurlijk prachtig, maar het onderhouden van een schuifpui kost uiteraard jaarlijks veel tijd. Het is belangrijk dat het hout goed onderhouden wordt en regelmatig in de verf wordt gezet. Als u kiest voor een moderne kunststof schuifpui dan hoeft u uzelf geen zorgen meer te maken over het onderhoud. Een schuifpui is volledig onderhoudsarm en u hoeft de pui alleen schoon te houden met een vochtige doek.

Gebruiksvriendelijk in gebruik!

De kunststof schuifpui is zeer gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig even op een ventilatiestand gezet worden. Helaas trekt een grote schuifpui ook veel insecten naar een woning toe. Binnen ons assortiment hebben we hiervoor verschillende gebruiksvriendelijke oplossingen zonder het zicht te versperren. Zo kan tijdens de warme zomermaanden de deur gewoon lekker blijven openstaan.

Onze kunststof schuifpui brochures

Monorail kunststof schuifpui

Al onze producten

Maak een afspraak