Terrasoverkappingen

Wilt u tijdens de warme zomermaanden gewoon lekker comfortabel in de tuin blijven zitten? Terrasoverkappingen helpen u om uit de felle zon te blijven zitten. Onze overkappingen zijn zeer onderhoudsvriendelijk gemaakt uit aluminium. Dit betekent dat ze volledig onderhoudsvrij zijn! U hoeft alleen af en toe even een doekje over de overkapping heen te halen. Voor de rest zijn de terrasoverkappingen volledig roest bestendig en onderhoudsvrij.

Laat uw terrasoverkappingen monteren of doe het zelf!

De terrasoverkappingen uit ons assortiment worden binnen onze eigen fabriek geproduceerd. Hierbij is het eventueel mogelijk om handige doe-het-zelf pakketten te bestellen. U bespaart zo flink wat geld en u kunt onze pure aluminium overkapping eenvoudig zelf in de tuin plaatsen. De palen zijn namelijk echte lichtgewichten en eenvoudig te verplaatsen naar de juiste plek in de tuin. De beglazing is gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal staat bekend als ijzersterk, maar wel licht qua gewicht. Zo kunt u heel eenvoudig samen met een vriend uw overkapping in de tuin plaatsen.

Blijf lekker warm en droog tijdens de wintermaanden.

Terrasoverkappingen zijn tijdens de zomermaanden ideaal om niet direct oververhit te raken, maar er is nog een voordeel. Onder de overkapping blijft het namelijk lekker warm en droog tijdens het voorjaar en najaar. Plaats er een warme terrashaard onder de overkapping en u kunt al snel lange avonden buiten blijven zitten en genieten van uw tuin. Nodig snel wat vrienden uit voor een barbecue zodra uw nieuwe overkapping staat. 

Al onze producten

Maak een afspraak